Beeld boetseren naar model olv Harm Timmermans op
Vrijdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur

Let op: bij onvoldoende deelnemers kan een workshop mogelijk niet doorgaan.

Kosten € 130,- , de prijs is exclusief model, materiaal en afbakken in de oven.  Maximaal 12 deelnemers

De kosten voor het model zijn € 45,00. De modelkosten worden tijdens de workshop geint en zijn niet opgenomen in de workshop kosten!

Opnieuw is de workshop model boetseren onderdeel van het aanbod van Atelier `78. De workshop bestrijkt dit jaar 8 weken. De lessen boetseren worden begeleid door docent Harm Timmermans.

Onder begeleiding een beeld boetseren naar (een deel van het) model, is zowel voor beginners als gevorderden. Beginners kunnen werken met klei en sluiten de cursus af met een gebakken beeld. Gevorderden kunnen werken met materiaal en afwerking naar keuze. Een andere afwerking dan het bakken in de oven vindt op eigen initiatief buiten de cursus plaats.

Benodigd materiaal: Je bent vrij om eigen materiaal mee te brengen. De klei kun je de eerste les aanschaffen via Harm. Naast je handen volstaat het gebruik van eenvoudig gereedschap zoals een oud mes, plamuurmes, verfstokje enz. 

De workshop vindt plaats op:

Vrijdagmiddag van 13.30 tot 16.00

De data waarop deze korte cursus wordt gegeven zijn: Vrijdag 6, 13, 20 december 2024 en 10, 17, 24, 31 januari en 7 februari 2025

Aantal vrije plaatsen: 8

Mocht je belangstelling hebben voor deze korte cursus, dan kun je met het inschrijfformulier inschrijven.