Tekenen en schilderen, Leonie van Lare
Maandagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur

De cursus schilderen en tekenen op maandagmiddag is zeer geschikt voor mensen die starten  met tekenen en schilderen.

Het is een nieuwe cursus voor beginners. Je hoeft niet meteen al materiaal te hebben, je kunt allerlei materialen uitproberen en je hoeft nog geen materiaalkennis te hebben. De eerste lessen hoef je enkel te zorgen voor een potlood en een gum. Je krijgt dan de mogelijkheid om te tekenen met houtskool, kleurpotlood of pastelkrijt en te schilderen met aquarelverf en acrylverf.

Vanaf de vierde les zorg je zelf voor eigen teken- of schildermateriaal. Je kan dan op basis van de ervaring en de kennis die je hebt opgedaan een keuze maken voor een bepaald type verf- of tekenmateriaal.

Voor je spullen inkoopt krijg je informatie over het materiaal van je keuze en de benodigdheden (zoals penselen, papier, etc.). Wie dat wil kan heel het jaar met hetzelfde schilder- of tekenmateriaal werken.

Opdrachten worden dan zo opgesteld dat je ze zowel met schilder- als met tekenmateriaal kan uitvoeren. Deze opdrachten zijn gekoppeld aan een lesbrief. Je kan daardoor zowel informatie en inspiratie halen uit de lesbrief als de begeleiding. Maar er is ook altijd ruimte voor een zelf gekozen project.

Letop! Deze cursus start op maandag 23 oktober en bestaat uit 25 lessen.

Contributie voor deelname aan cursus met docent bedraagt € 295,-

Aantal vrije plaatsen: 10

Mocht je belangstelling hebben voor deze cursus, dan kun je met het inschrijfformulier inschrijven.