Nieuwsbrief Atelier '78

Nieuwsbrief Atelier '78

‍Nieuwsbrief

 

 

 

28 januari 2023 ‍


Vacature

Voor de beeldhouwgroep van maandagochtend zijn we op zoek naar een nieuwe docent. Frank van de Loo heeft ons al eerder laten weten dat hij als docent wil stoppen. 

In de bijlage vind je een profielschets. Mocht je belangstelling hebben dan laat het ons weten.

 


Jaarlijkse schoonmaak

 

Na weer een raar corona jaar waarin we lang doorgewerkt hebben en er tot nu toe lessen zijn doorgegaan, zijn we toe aan de grote jaarlijkse schoonmaak.

Die staat gepland op maandag 4 juli, in ieder geval in het schilder- en beeldhouwlokaal.

En we hebben dan hulp nodig, de boel wordt niet vanzelf schoon.

We willen graag in september weer in opgeruimde lokalen aan de gang, dus we doen een beroep op gezonde energieke leden (en docenten) om er samen een gezellige ochtend van te maken.

Graag opgeven bij Hanny Eerden ( hannyeerden@xs4all.nl) .

We beginnen op 4 juli om 10.00u


Wisselexpositie mei-september 2022

Op dinsdagmorgen 31 mei hebben we nieuwe werken opgehangen op de gang bij teken- en schilderlokaal 2003. Heel veel dank aan Ann, Annet, Wil en Leonie voor hun inzet!

 

In de nieuwsbrief en op het whiteboard in het lokaal was het wisselen van te voren duidelijk aangekondigd en er zijn weer  mooie werken ingeleverd voor deze zomer editie. Heel leuk dat docenten Els Crawfurd en Martijn de Boer meedoen!

 

Deze werken blijven hangen tot 25 september, dan gaan we de grote tweejaarlijkse tentoonstelling inrichten op diverse plaatsen in CC Jan van Besouw. Daarover zijn we al informatie komen geven in de groepen en in de lokalen liggen formulieren waarop je kunt aangeven dat je mee wil doen in september. Verdere informatie daarover volgt via de nieuwsbrief en op de website.

 

We besteden veel aandacht aan exposities, omdat onze leden zo kunnen laten zien waar ze allemaal mee bezig zijn en wat voor werk prachtig werk ze maken.


‍Tweejaarlijkse expositie

Nu we naar het einde van het cursusjaar gaan en straks gaan genieten van een heerlijke vakantie, willen we ook al even vooruitkijken naar de start van het volgende jaar!

 

We zijn met een voorbereidingsgroep hard bezig voor de grote expositie van werk van alle leden van Atelier’78.  Die staat gepland voor  het weekend van 30 september en 1 en 2 oktober. 

 

Het thema is: “Atelier’78 opent zijn poorten met kunst in velerlei soorten” en we gaan er een geweldige tentoonstelling van maken. We willen zoveel mogelijk uniek werk laten zien, van alle disciplines.

 

In de komende weken gaan we jullie benaderen om te horen op hoeveel werk en wat voor soort werk we kunnen rekenen. Dan kunnen wij aan de slag om het goed te regelen en heb je evt.  nog tijd tot 30 september om van alles te maken.

 

Als je al weet wat je in september wil neerzetten of ophangen kun je dat al aangeven bij Hanny Eerden (hannyeerden@xs4all.nl) of Kees Coolen ( coole63@kpnmail.nl )

 

De expositiegroep


‍Voor actuele informatie raadpleeg de website

Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je lid bent van Atelier '78. Klik hier ‍om je af te melden