Nieuwsbrief Atelier '78, mei 2022

Nieuwsbrief Atelier '78, mei 2022

‍Nieuwsbrief

 

 

 

28 januari 2023 ‍ ‍


‍Einde seizoen 2021 - 2022.

 

Het seizoen 2021 - 2022 loopt op zijn einde. De meeste groepen stoppen einde deze maand of volgende maand. In de maanden juli en augustus liggen de activiteiten van Atelier '78 stil.

 

Op het eind van het seizoen maken we alle ateliers weer schoon, daarom het verzoek om alle werkstukken en overige materialen mee naar huis te nemen. Zorg dat alle rekken zo leeg mogelijk zijn.

Dat geldt zeker voor het beeldhouw/keramiek atelier. Lege rekken maakt het mogelijk dat deel van het lokaal eens een "flinke beurt" te geven.

Alles wat blijft staan zonder een goed zichtbare naam, wordt tijdens het schoonmaken verwijderd!!

 

Ook willen we vrijwilligers vragen om ons te helpen bij het schoonmaken. Je kunt je aanmelden bij het secretariaat. De geplande data zijn: maandag 4 of dinsdag 5 juli. We houden jullie op de hoogte mochten de datums wijzigen.

 

Het bestuur Atelier '78Twee jaarlijkse expositie Atelier’78

Nu we naar het einde van het cursusjaar gaan en straks gaan genieten van een heerlijke vakantie, willen we ook al even vooruitkijken naar de start van het volgende jaar!

 

We zijn met een voorbereidingsgroep hard bezig voor de grote expositie van werk van alle leden van Atelier’78.  Die staat gepland voor  het weekend van 30 september en 1 en 2 oktober. 

 

Het thema is: “Atelier’78 opent zijn poorten met kunst in velerlei soorten” en we gaan er een geweldige tentoonstelling van maken. We willen zoveel mogelijk uniek werk laten zien, van alle disciplines.

 

In de komende weken gaan we jullie benaderen om te horen op hoeveel werk en wat voor soort werk we kunnen rekenen. Dan kunnen wij aan de slag om het goed te regelen en heb je evt.  nog tijd tot 30 september om van alles te maken.

 

Als je al weet wat je in september wil neerzetten of ophangen kun je dat al aangeven bij Hanny Eerden (hannyeerden@xs4all.nl) of Kees Coolen ( coole63@kpnmail.nl )

 

De expositiegroep


Wisselexpositie voor tekenen en schilderen

De expositie op de 2e verdieping van het Jan van Besouw bij het schilderlokaal wordt weer vernieuwd op 31 mei 2022.

Het is de bedoeling dat de nieuwe werken blijven hangen van juni tot en met september.

Wat langer dan normaal omdat het CC Jan van Besouw en Atelier’78 een aantal weken gesloten zijn in de zomervakantie.

 

Deze keer kijken we niet per groep, maar kan iedereen die dat wil werk aanleveren en het zou ook mooi zijn als er docenten meedoen!

 

Willen jullie je werk inleveren achter de kapstok op de aangegeven plaats in lokaal 2003, in de week van 24-28 mei.

In dezelfde week kunnen de werken die er nu hangen meegenomen worden en dan gaan we op 31 mei de nieuwe expositie inrichten.

 

Wie komt meehelpen om alles op te hangen? Graag opgeven bij hannyeerden@xs4all.nl

 

En zorgt iedereen voor een sterk en goed ophangsysteem? Je docent kan je vast uitleggen hoe dat het beste kan!


Nog een verzoek!

We zijn bezig met de nieuwe flyer voor het cursusaanbod 2022-2023 en kunnen foto’s gebruiken.

Als iemand foto’s heeft van recente werkstukken of van cursisten aan het werk ( liever geen personen, handen enz. kunnen wel) , wil je ze dan sturen naar Hennie Bertens ( anderbeeld56@gmail.com) ?

Alvast bedankt


‍Voor actuele informatie raadpleeg de website

Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je lid bent van Atelier '78. Klik hier ‍om je af te melden