Expositie uitgesteld!

Wat vinden we het jammer dat we met het bestuur, na rijp beraad hebben moeten beslissen om de expositie van september, te verzetten naar januari 2021.
We hadden natuurlijk zó graag weer laten zien waar we met zo ontzettend veel plezier, de afgelopen 2 jaar aan hebben gewerkt. De schilderijen, de weefproducten, de keramiek, de klei kunstwerken. Want, het is fijn als je er zelf van kunt genieten, maar nog veel fijner is het als je er andere mensen ook mee kunt plezieren, raken of inspireren.

Het geeft ons natuurlijk wel de tijd om werkstukken af te maken, die zo bruut tot stilstand kwamen in het begin van het Corona gebeuren. Het zou ook zomaar kunnen zijn dat we daar op een of andere manier ook geïnspireerd door zijn geraakt.
Laten we hopen dat we na de vakantie weer, in wat voor vorm ook, weer deel kunnen nemen aan onze lessen en/of samenkomsten.

De expositiecommissie pakt na de vakantieperiode de draad weer op wat betreft de organisatie en verzoeken aan jullie over te tentoonstellen werken, workshops of demonstraties. Misschien vind je het nu wel leuk om daaraan mee te werken, nu de druk er even af is en je wat langer daarover na kunt denken. Dus ook de vraag aan jou, of je de draad hieromtrent na de vakantie weer op wilt pakken, als individu, of als groep.
We houden jullie natuurlijk op de hoogte, maar heb je vragen, stel ze gerust.