Expositie uitgesteld 

Wat vinden we het jammer dat we na rijp beraad, hebben moeten beslissen om de  expositie Atelier '78 van september, te verzetten naar januari 2021.
We hadden je zó graag weer laten zien waar we met zo ontzettend veel plezier, de afgelopen 2 jaar aan hebben gewerkt. De schilderijen, de weefproducten, de keramiek, de klei kunstwerken. Want, het is fijn als je er zelf van kunt genieten, maar nog veel fijner is het als je er andere mensen ook mee kunt plezieren, raken of inspireren.
Het geeft ons natuurlijk wel de tijd om werkstukken af te maken, die zo bruut tot stilstand kwamen in het begin van het Corona gebeuren. Het zou ook zomaar kunnen zijn dat we daar op een of andere manier ook geïnspireerd door zijn geraakt.

Als je wilt weten hoe dat af is gelopen, noteer dan alvast het weekend van 15 tot en met 17 januari 2021 in je agenda, want dat is de nieuwe datum voor de expositie.

We hopen dat er dan weer veel mogelijkheden zijn om te genieten van een mooie expositie en natuurlijk houden we je via deze site en Facebook op de hoogte.